VÅRT TEAM

Vårt team och våra kompetenser inom den komplementära medicinen arbetar på flera nivåer, så som kropp, sinne och själ. Vi använder beprövade fungerande metoder och program för att uppnå optimal hälsa inom de flesta områden.

Ming Niku

B.Sc (Math.), MA (Economy), MBA, Aukt. KranioSakral terapeut för människor och för djur, Utbildare

Jag tror på att alla har en medfödd rättighet och kraft till ett värdigt liv, att alltid kunna må bra och må bättre. Jag älskar att kunna erbjuda mitt stöd till förändringsmöjligheter för andra genom att integrera olika fantastiska terapiformer med holistisk utveckling av medvetenheten för bättre hälsa och bättre liv.

Ewa Snidare

Integral kraniosakral terapeut

Ewa´s mission är att arbeta med det som ligger under ytan på alla nivåer, hela det som är söndrigt och därmd får människoan till en högre balans i sig själv, och se sig själv från ett nytt perspektiv och annat ljus, med hens fulla potential och kapacitet.
Ewa har 20 års erfarenhet inom kroppsterapier.

Annikka Rosman / Rosmans Friskvård

Medicinsk Fotvårdsterapeut och Taktil Terapeut

Jag har ett genuint intresse av att hjälpa människor till bättre kropps- och fothälsa. Sadlade om och utbildade mig till diplomerad Medicinsk Fotterapeut år 2004.  Det är givande att få möta människor i alla åldrar och livssituationer på min behandlingsstol.…

Anitha Nyström

Medicinsk Fotvårdsterapeut, Mediyogaterapeut, Lymfmassör
Fotvård Jag utbildade sig till Medicinsk Fotvårdare -92 på Axelsons. Underbart och roligt att få hjälpa kunder med sina problem/ont. Få friskare och fräschare fötter. Speciellt viktigt för främst äldre, sjuka, handikappade, diabetiker, reumatiker och psoriasispatienter. Vissa yrkesgrupper som står…

Mats Näslund

Diplomerad massör och Kraniosakral terapeut

Jag tror att kroppen alltid strävar efter balans på alla plan. Så när jag ger massage eller kraniosakral terapi har jag alltid intentionen att stödja kroppens längtan till en frisk kropp.

Ulrika Henningsson

Diplomerad kraniosakralterapeut

Kraniosakral terapi är en fantastisk behandlingsmetod, som gett mig underbara möten och personlig utveckling på alla plan. Det vill jag sprida vidare!

sv_SESwedish
en_GBEnglish sv_SESwedish